Slikopleskarstvo za lepši dom

Slikopleskarstvo je zelo razširjena dejavnost, ki pa je potrebna v vsakem domu ali stanovanju. Vsako stanovanje je dobro osvežiti z barvami vsake toliko časa in če se tega ne lotite sami morate za slikopleskarstvo dobiti kakega izkušenega slikopleskarja, ki obvlada zadevo, da vam lahko naredi dobro kvaliteto. Pri slikopleskarstvu je zelo važno tudi dobra zaščita prostora, da je po končanem delu vse hitro pospravljeno brez madežev na tleh.

Včasih slikopleskarji niso poznali zaščite in je bilo potem več čiščenja kot pa ga je imel vsak slikopleskar za beljenje. Takih mojstrov v današnjem času skorajda ni ali pa delajo samo enkrat pri stranki in nikoli več bolje je računati nekoliko več za zaščito prostora kot pa pustiti vse v razsulu za sabo.

Prostore moramo osvežiti na vsake pet do deset let nekatere še bolj pogosto vsaj dnevne prostore kjer se zadržujemo bolj pogosto, če pa imamo še kakšen kamin v prostorih se pa zelo hitro umažejo stene tako da bi bilo na teh mestih potrebno beljenje na vsake dve leti.

Vse pa je odvisno od vsakega posameznika kako mu je do tega, da so prostori na frišno prebeljeni. Nekateri lahko živijo tudi, če ni bilo beljeno že dvajset let ali več drugi pa hočejo imeti vse osveženo zelo pogosto.

Slikopleskarstvo pa je tudi povezano z denarjem tako, da družine ki imajo manj prihodka na mesec si ne morejo vedno kadar bi želeli  privoščiti slikopleskarja. Pa čeprav osnovno beljenje prostorov ni tako zelo drago. Cene za beljenje stanovanja z belo barvo so najcenejše tako da imate lahko povprečno stanovanje prebeljeno že za 300 evrov naprej.

Za slikopleskarstvo lahko najamete podjetje RBT Doo, ki ga najdete na povezavi  http://www.rbt.si/slikopleskarstvo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *